Quartiers imaginaires n° 3: Chant d'Oiseau

BBOT-BNA

  • parcours
  • 28 April
  • 11:00 - 17:00
  • Sint-Pieters-Woluwe
  • Chant d'oiseaux
Nous voulons faire entendre le quartier au travers de ses paysages, de la voix de ses habitants et de ses travailleurs, de ses passants, du chant de ses oiseaux... Une polyphonie invisible à la mélodie bariolée. Pour cela, nous enregistrons des sons et des témoignages, des chants et des histoires. Dans le cadre de ENTER festival, nous faisons entendre des extraits de témoignages dans la grande cage à oiseaux. Une collecte de paroles et de chants y est également organisée. Bienvenue à tous !

Gratuit
Installation de son + balade libre

Avenue Chant d'Oiseau 2
1150 Woluwe-Saint-Pierre

Bus 36 Chant d'Oiseau


Bruxelles Nous Appartient - Brussel Behoort Ons Toe (BNA-BBOT) is een organisatie die sinds 2000 sociaal artistieke geluidsprojecten ontwikkelt met stadsbewoners en geluidskunstenaars in Brussel en daarbuiten. Ze bevragen de verschillende identiteiten van de stad en geven een stem te aan haar bewoners, als motor voor sociale en culturele verandering.

Denkbeeldige wijken is een langetermijnproject dat werd opgestart in 2014. Bewoners van een bepaalde Brusselse wijk werken samen met professionele en amateurkunstenaars aan een geluidscreatie in situ, vertrekkende van de ervaringen en verbeeldingskracht van de deelnemers.