Park Belle Vedere

Jovial Mbenga

  • podium performance
  • 28 April
  • 19:00 -
  • Sint-Pieters-Woluwe
  • CCJB
Misschien klinkt dit voor u als een ver vervlogen tijd, maar hier herinneren ze het zich alsof het gisteren was. De vliegmeetings, de legendarische paardenrennen waarvoor duizenden mensen naar Woluwe trokken. De cafés en hotels voor jockeys en gokkers. Fanfares, de matchen van White Star, de kermis, tram S, …. Dames en heren, lieve kinderen, welkom in het PARK BELLE VEDERE ! De enige plek, waar je hart klopt op het ritme van de 4 continenten. Waar je gezellig samen kan eten, kan spelen, dansen, zingen en intense en magische momenten beleeft. Vergeet vooral je winnend lot niet te nemen voor de grote finale.

PayWhatYouWant

Programma
19u Opening van het Park en haar activiteiten
Springkasteel, dansworkshops, schilder-en céramique initiaties, expo, …
Doorlopend kleine hapjes
20u30 Start voorstelling

CC Joli-Bois
Stoeterijlaan 100
1150 Sint-Pieters-Woluwe

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk

Tram 39 Bosstraat
Bus 36 Manoir d'Anjou of Sint-Aleidis


Jovial Mbenga is een Brusselse theatermaker en acteur geboren in Congo. Sinds 2010 is hij actief als acteur in cinema en theater, waarbij hij al speelde in producties van de KVS, het Toneelhuis, KunstZ, RITCS, Theater Antigone en anderen. Voor ENTER werd hij gevraagd om aan de slag te gaan met de inwoners van Sint-Pieters-Woluwe.

Regie: Jovial Mbenga
Scenografie: Gilles Pollak
Techniek: Dries Van de Velde
Met Todor Tutus, Cinthia Venero, Yosuke Suzuki, Sabine Rousseau, Franka Boehm, Patrick Miqueu, Lisa Oya, Isabel Pedrosa, Lidia Escajadillo Jimenez, Konstantina Slakoni, Fotini Gavali, Vanny Eway, Teyanna Mpanzu, Paul-Emmanuel Liénart.
Productie: Demos, GC Kontakt, Gemeente Sint-Pieters-Woluwe
Thanks to Josef Terlaken, Salomé Mooij, CAP Famille, ...